Stichting Allegoeds


Stichting Allegoeds organiseert kleinschalige, aangepaste vakanties voor ouderen in Nederland onder het motto ‘Nooit te oud voor vakantie!’.

  • Stichting Allegoeds organiseert onder de naam Allegoeds Vakanties kleinschalige vakanties voor ouderen in Nederland. Onder het motto ‘Nooit te oud voor vakantie!’ worden jaarlijks ruim 20 vakantie-arrangementen aangeboden. De vakanties zijn bestemd voor:
    zelfredzame ouderen
  • ouderen met een lichte zorgvraag
  • mantelzorgers en verzorgden samen
  • beginnend dementerenden (en evt. hun begeleider)
  • lichamelijk gehandicapte ouderen


Zorg en begeleiding

Deskundige vrijwilligers begeleiden de vakanties en bieden de zorg die de gasten nodig hebben. Indien nodig krijgen ze hiervoor ondersteuning van de thuiszorg. Het verblijf is op basis van volpension inclusief een gezellig activiteitenprogramma.


Accommodaties

De vakanties vinden plaats in comfortabele en aangepaste accommodaties in Nederland. Eén van de accommodaties is Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren. Dit groepshotel maakt samen met Allegoeds Vakanties onderdeel uit van Stichting Allegoeds. Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is volledig aangepast en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een groepsvakantie, congres of vergadering.


Meer informatie

U kunt een gratis brochurepakket aanvragen voor verspreiding in uw zorginstelling of een vrijwilliger van Allegoeds uitnodigen voor een presentatie over de vakanties. Bel voor meer informatie met (0318) 48 51 83 of kijk op www.allegoedsvakanties.nl.