Huuskes, Foodcare Specialist 


Huuskes ontwikkelt, produceert, distribueert en faciliteert voeding voor patiënten/cliënten die verblijven in een zorginstelling of ziekenhuis. Huuskes adviseert en ondersteunt deze zorginstellingen en ziekenhuizen bij de organisatie van eten en drinken met de inzet van specialisten en ICT.


Met lekker eten en drinken draagt Huuskes bij aan gezondheid, geluk en herstel. Dit doet Huuskes door met vakmanschap de meest lekkere en voedzame producten te bereiden. Altijd afgestemd op de behoeften van de doelgroep. Of iemand nu alles kan eten of een beperking heeft, Huuskes vindt dat iedereen van de voordelen van lekker en gezond eten moet kunnen genieten. Zij ontwikkelen en produceren dat wat onze doelgroepen nodig hebben.


Dit alles combineert Huuskes met een uitgebreid assortiment boodschappen en distribueren ze met slimme logistiek. Hierdoor is Huuskes de totaalleverancier voor elk ziekenhuis, elke zorgorganisatie, maar ook elk bedrijfsrestaurant.


Regeling

Lucrum heeft met Huuskes een overeenkomst gesloten welke aantrekkelijke voordelen oplevert op het gebied van eten en drinken. Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst neem dan contact op via info@lucrum.nl