Arla Foods


Arla Foods biedt een totaalassortiment zuivel onder de merken Melkunie en de 100% natuurlijke zuivel van Arla

Arla Foods is een bekende handelspartner van Lucrum, met een sterk assortiment: de van oudsher eerlijke, heerlijke en vertrouwde zuivelproducten van Melkunie en de 100% natuurlijke zuivel van Arla.


Arla Foods biedt met deze merken iedere dag weer de dagverse zuivel voor cliënt, bewoner, bezoeker of medewerker: voor elk wat wils. Het uitgebreide assortiment bevat naast de traditionele melk- en yoghurtproducten een grote variatie aan verschillende soorten vla, yoghurt, pap en kwark. En niet te vergeten de bekende merken Breaker, Milk Fruit en Luchtig toetje.


Het merk Arla is in 2010 in Nederland geïntroduceerd. Begonnen met een assortiment van 20 biologische zuivelproducten, maar inmiddels uitgebreid met een range 100% natuurlijke producten. Beide productlijnen bevatten geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Hierdoor zijn ze zacht en mild van smaak.


Naast de dagverse range biedt Arla Foods ook een Melkunie-assortiment lang houdbare melk, koffiemelk en milkshakes aan. Tevens zijn de eerste stappen gezet naar een Lactosevrij assortiment, met een dagverse en houdbare melk, naturelyoghurt en roomkaas.


Regeling

Indien u een zuivelpakket van Arla of Melkunie afneemt via Lucrum profiteert u per direct van de scherpe conditie afspraken uit de bypassregeling. De volledige regeling vindt u op onze portal.