Carel Lurvink


Omdat iedereen een schone en veilige werkomgeving verdient

Werkomgevingen schoner en veiliger maken. Dat is de missie waarmee Carel Lurvink de markt bedient. In ruim 124 jaar tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een servicegerichte groothandel met een totaalaanbod, van reinigingsmiddelen en bezems tot machines en zeepdispensers. Bedrijven en instellingen kunnen bij Carel Lurvink terecht voor een breed assortiment op het gebied van: schoonmaakartikelen, veiligheidsartikelen, bedrijfskleding, machines en kantine benodigdheden.


Carel Lurvink een echte one-stop-shop met een vestiging in Hilversum en Enschede. Ze leveren veel A-merken, waaronder; Diversey, Vileda, Tork, Satino, Kimberley-Clark, 3M, Unger en Numatic. Daarnaast ontwikkelen en produceren ze ook zelf producten onder eigen merken, zoals CaluClean (reinigingsmiddelen en hulpmaterialen) en CaluGuard (persoonlijke beschermingsmiddelen).

Bestellingen worden vooral geplaatst via het online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink op carellurvink.nl. Hier kunnen klanten hun persoonlijke bestelomgeving vergaand customizen, zodat bestellingen snel, accuraat en efficiënt verlopen.


Regeling

Lucrum heeft met Carel Lurvink een overeenkomst gesloten met aantrekkelijke kortingen en een bonus achteraf. Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst neem dan contact op via info@lucrum.nl.