Essity Health and Medical Solutions


Essity Health and Medical Solutions ontwikkelt, produceert en verkoopt absorberende babyluiers, maandverband, tampons en incontinentie producten.

Essity is een leidend, wereldwijd hygiëne- en bosproducten bedrijf. De Groep ontwikkelt en produceert personal care-, tissue- en bosproducten. Verkoop vindt plaats in ongeveer 100 landen via een aantal sterke merken, waaronder Tork, Lotus, Libresse, Tempo, Libero en wereldwijd TENA incontinentieproducten. Als Europa’s grootste particuliere boseigenaar, legt Essity een bijzondere nadruk op duurzaam bosbeheer. Daarnaast wordt uitgebreid ondersteuning geboden voor optimaal productgebruik. Essity is gesticht in 1929 en heeft zijn hoofdkwartier in Stockholm, Zweden. Voor meer informatie, bezoek de website.


Regeling

Lucrum heeft met Essity een overeenkomst gesloten welke aantrekkelijke voordelen oplevert op het gebied van personal care en met name incontinentieproducten en verzorgend wassen. Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst neem dan contact op via info@lucrum.nl.