Friesland Campina Foodservice


FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts

Van consumentenproducten tot farmaceutische ingrediënten
FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.


FrieslandCampina voor de Zorg

FrieslandCampina bedient de Zorg met vertrouwde merken als Campina, Boer en Land, Appelsientje, DubbelFrisss, Chocomel en Fristi. FrieslandCampina werkt door middel van Zorgpartnerschap samen met zorginstellingen aan oplossingen op het gebied van gastvrijheid, gezondheid en duurzaamheid met als doel het verhogen van de cliënttevredenheid en het verlagen van de zorgkosten.


Voeding in de Zorg

In 2016 heeft FrieslandCampina een online platform voor zorgmedewerkers, Voeding in de Zorg, gelanceerd. Hier zijn columns, video’s en tips & weetjes te vinden over eten en drinken in de zorg. Kijk op www.voedingindezorg.nl voor meer informatie.

 

Regeling

Lucrum heeft met FrieslandCampina een aantrekkelijke bypassregeling voor Campina en Boer en Land dagverse zuivel en houdbare producten zoals Friesche Vlag koffieverrijkers, Appelsientje sappen en Chocomel. De volledige regeling treft u aan op de portal.