Joerns Healthcare


De visie van Joerns Healthcare is de beste zorg leveren met zo min mogelijk middelen, waarbij een persoonlijke benadering naar de klant centraal staat.

U kunt Joerns kennen van het kopen, huren en lenen van medische hulpmiddelen.  Basis- en antidecubitus ( AD)-matrassen, bedden, tilliften, bariatric producten, hygiëne producten en alle overige hulpmiddelen zijn via hen verkrijgbaar. Ook levert Joerns bijkomende diensten zoals service & onderhoud en kan Joerns depot verzorgen.  

Joerns is dé specialist in basis- en de antidecubitus (AD-)matrassen voor verpleegtehuizen, ziekenhuizen en instellingen.  Daarnaast ontwikkelen en produceren ze ook zelf producten onder hun eigen merken, zoals de MMO-bedden, PRO-Oxford tilliften en de ProMatt matrassen.  

Joerns is dus een totaalleverancier. Hun hoofdvestiging staat in Houten en ze hebben diverse depots door heel het land.


Regeling

Lucrum heeft met Joerns een overeenkomst gesloten op het gebied van basis- en de antidecubitus (AD) matrassystemen. In onze samenwerking hebben we ingezet op preventie en de kennis en begeleiding van Joerns om het ligcomfort te vergroten, fysieke belasting te verlagen en de kosten aanzienlijk terug te dringen voor onze deelnemers. Dit door een besparing met gedeeld risico, aantrekkelijke kortingen en een groeibonus voor de Lucrum deelnemers achteraf.

Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst? Neem dan contact op via info@lucrum.nl.