Lyreco


Lyreco is toonaangevend in de efficiënte distributie van kantoorartikelen, computer supplies, facilitaire producten, kopieerpapier en kleine kantoormachines rondom de werkplek.

Momenteel is Lyreco actief in 29 landen, verspreid over 5 werelddelen. Het reduceren van de Total Cost of Ownership (TCO) voor kantoorbenodigdheden van klanten, is één van de belangrijkste toegevoegde waarden van Lyreco. Naast lage productprijzen zijn er meer mogelijkheden om de integrale ketenkosten te reduceren. Daar ligt de kracht en aandacht van Lyreco. Denk hierbij aan efficiënt bestellen, controleren van leveringen en intern distribueren. Door zijn omvang kan Lyreco tegen zeer gunstige condities inkopen, waardoor de prijzen laag blijven. Dit uitgebreide assortiment maakt single-sourcing mogelijk, ook wel one-stop-shopping genoemd.


Regeling

Lucrum heeft met Lyreco een overeenkomst gesloten welke aantrekkelijke voordelen oplevert op het gebied van kantoorbenodigdheden. Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst neem dan contact op via info@lucrum.nl.