Mondial Movers


Zorgverhuizer Mondial Movers

Mondial Movers is een landelijke verhuisorganisatie die gespecialiseerd is in zorgverhuizingen.

Een verhuizing van een zorginstelling vereist een zorgvuldige planning en een specifieke werkwijze. Om alles in goede banen te leiden heeft Mondial Movers een aantal jaar geleden in samenwerking met het Horizon College uit Alkmaar de erkende opleiding tot Zorgverhuizer ontwikkeld. Medewerkers leren hierin meer over de verschillende ziektebeelden die ze tegen kunnen komen en hoe ze daarmee om moeten gaan. Ze weten daardoor wat ze kunnen verwachten en houden er bij hun werkzaamheden rekening mee dat ze niet ‘in de weg’ lopen. Ze zijn zich er bovendien van bewust hoe belangrijk het is om rust uit te stralen naar bewoners en cliënten.

De verhuizers zijn tevens opgeleid als handyman voor (de)montage van meubilair en het uitvoeren van andere klussen (waaronder het ophangen van gordijnen, lampen en schilderijen). 


Facilitaire ondersteuning

Naast de verhuizing zelf, biedt Mondial Movers de mogelijkheid om een servicemedewerker in te zetten, ter ondersteuning van uw facilitaire organisatie. De servicemedewerker is flexibel in te huren en is het eerste aanspreekpunt voor bewoners, medewerkers en leveranciers als het gaat om kleine werkzaamheden of het melden van storingen.


Opslag

Mondial Movers heeft 25 vestigingen in Nederland, waardoor er altijd een opslaglocatie bij u in de buurt is. Om goed inzicht te houden wat er in opslag staat, biedt Mondial Movers het circulaire opslag- en beheersysteem MoBis aan (Mondial Opslag Beheer Informatie Systeem).

Mondial Movers houdt voor uw organisatie digitaal bij wat er precies in opslag staat. Medewerkers kunnen vanaf de eigen werkplek inloggen in dit programma en zodoende direct zien of er iets bij staat dat ze nodig hebben op hun locatie. Bestellen gaat eenvoudig via de app. Mondial Movers zorgt tevens voor de keuring van medische apparatuur.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mondial Movers staat niet alleen bekend om haar uitgebreide dienstenpakket, maar ook om haar inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bijvoorbeeld als het gaat om social return, elektrisch verhuizen en circulair ondernemen. Mondial Movers is deelnemer in het Koplopernetwerk van MVO Nederland en heeft het Keurmerk Sociale Onderneming verworven.


De Lucrumregeling

Lucrum deelnemers maken gebruik van een aantrekkelijke korting op de tarieven. De volledige regeling is in te zien op de portal.