Offerman


Offerman, onderdeel van Ter Beke, is een toonaangevende leverancier van vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg voor onder andere de out-of-home markt.

Recent hebben de makers van Kips en Kraak-Vers het nieuwe merk FairBeleg gelanceerd voor het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking. Ze combineren het beste van beide merken, maar doen daar nog een schepje bovenop. Ze zijn trots op hun verleden en blijven daarom ook de vertrouwde producten leveren met de hoge kwaliteit die u van ze gewend bent, maar dit alles met een nieuw verhaal.


Naast de portieverpakkingen biedt Offerman ook een assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in grootverpakking aan onder het merk Kraak-Vers. Van betaalbare dagelijkse hardlopers, bijzondere vleeswaren met een verhaal met duurzaamheidskeurmerken als Beter Leven en SKAL biologisch tot beleg in co-branding met merken als Old Amsterdam en Maaslander.


Regeling

Lucrum heeft met Offerman een bypass afgesproken voor het assortiment gesneden vleeswaren en gesneden kaas. De bypass bevat een omzetbonus en een groeibonus. De volledige regeling vindt u op onze portal.