De Energy Resultants® van PowerQDe zorg is een unieke sector die vraagt om een specifieke aanpak. The Energy Resultants® van PowerQ realiseren inkoopkracht, solar stroom, laadinfra en lage prijzen voor zorginstellingen, ziekenhuizen en andere energiegrootverbruikers. Lange termijn voorspelbaarheid van uw uitgaven en meer budget voor uw patiënten of bewoners zijn cruciale factoren. Daarnaast wilt u bijdragen aan een duurzaam gezonde leefwereld, omdat gezondheid in het hart ligt van uw sector.

Lange termijn partnerschap

PowerQ’s zorgcollectief biedt omvangrijke inkoopkracht. De organisatie zet u aan het roer, terwijl het team het specialistische werk uit handen neemt. The Resultants koersen met u samen op zekerheid, energiebesparing en maximalisatie van uw zorgbudget. Inmiddels heeft 30% van alle zorginstellingen zich aangesloten bij het zorgcollectief. Deelnemers betaalden afgelopen jaren gemiddeld 14% onder de benchmark.


Als voortrekker in de energietransitie sloot PowerQ dit jaar de Green Deal “Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst” met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en bijna 200 andere spelers in de zorg.

Regeling

Bekijk de overeenkomst op de Lucrum portal voor de kortingen die gelden voor Lucrumdeelnemers.