Previcus Vastgoed


Previcus Vastgoed helpt particulieren, bedrijven en instellingen om de woz waarden te verlagen, om zo voor hen zoveel mogelijk belasting te besparen. Zij zijn de specialist op het gebied van WOZ en ontzorgen hun klanten, momenteel zo’n 65 zorgorganisaties en 3 ziekenhuizen door heel Nederland. Doordat de jurisprudentie rondom zorgvastgoed constant in beweging is, kan er meer geld voor zorg vrij gemaakt worden.

Besparingspunten voor zorgorganisaties zijn:

  • Restwaarde en levensduur
  • Woondelenvrijstelling
  • Onjuiste objectafbakening
  • Terugggave op de energiebelasting, zuiveringsheffing, belasting op leidingwater


De dienstverlening wordt aangeboden, op basis van “geen besparing, geen kosten”, waardoor u als zorgorganisatie geen risico loopt. Een aantal Lucrum deelnemers gingen u al voor. 


Previcus Vastgoed is onderdeel van de BORON Valuation Group, waardoor zij u ook van dienst kunnen zijn bij het opstellen van een taxatierapport voor financiering of interne beleidsbeslissing.

Regeling

Stichting Lucrum heeft met Previcus Vastgoed  een overeenkomst gesloten met aantrekkelijke condities, waaronder een mooie korting op de besparingsfee. Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst neem dan contact op via info@lucrum.nl.