PRO-Services

Pro-Services is het inkoopcollectief voor de zakelijke markt opgericht om kwalitatieve, transparante en betrouwbare onderhoud, dienstverlening en levering contracten en abonnementen te bieden.

Zij vereenvoudigen het inkoopproces op een persoonlijke en duurzame wijze, geven inzicht, vergelijken en we helpen met het kiezen van een passend contract.

 
Met de kennis van onroerend goed, leveranciers en het inkoopproces spelen ze met en voor klanten voortdurend in op kansen om de bedrijfsvoering te optimaliseren. 

Zo heeft een klant naast de onderhoudscontracten van de leverancier de keuze uit onderhoud, dienstverlening levering contracten geschreven vanuit en vóór de klant. Hier binnen zijn componenten en diensten flexibel samen te stellen en zijn standaardtarieven vastgesteld.

 

Vanuit de contractkant hebben zij gecreëerd: Uniforme voorwaarden, processen en een ruim pallet aan onderhoudscontracten. Door samen te werken kunnen zowel eigenaren, beheerders, huurders als vereniging van eigenaars gebruikmaken van onze diensten.

Ook zijn ze door het collectief in staat zeer scherpe tarieven aan te bieden.


Als partner van PRO-Services hebben de leden van Stichting Lucrum geheel kosteloos de beschikking over al onze collectieven, van inkoop groenonderhoud, liftonderhoud tot schoonmaakdiensten.