SovibSovib is een organisatie die zich bezighoudt met het als assurantietussenpersoon verzorgen van verzekeringen voor uitsluitend zorginstellingen

De verzekeringen via Sovib worden in collectief verband bij gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen ondergebracht waarbij de premiestelling, de verzekeringsvoorwaarden en de dienstverlening op deze sector is afgestemd. Behalve dat Sovib alleen voor de zorgsector werkt, is de zelfwerkzaamheid een belangrijk aspect. Zowel op het gebied van het afsluiten van verzekeringen als op het gebied van schadebehandeling heeft Sovib vergaande bevoegdheden. De meeste verzekeringen kunnen direct door Sovib worden afgesloten en de meeste schades mogen direct worden afgewikkeld. Een greep uit de verzekeringen van Sovib: schadeverzekeringspakket, rechtsbijstand, bestuurdersaansprakelijkheid en WGA-eigenrisicoverzekering.


Regeling

Stichting Lucrum heeft met Sovib een overeenkomst met aantrekkelijke kortingen afgesloten. Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst neem dan contact op via info@lucrum.nl.