Top Bakkers


Top Bakkers levert brood, banket, bake-off, regionale specialiteiten en biologische specialiteiten

Top Bakkers is een landelijk netwerk van 65 ambachtelijke bakkerijen. Deze bakkers leveren elk in hun eigen regio. Samenwerkend bedienen zij zo heel Nederland. Voordeel van het netwerk is dat de bakkers regionaal naam en faam hebben en de smaakbeleving van hun eigen regio kennen. Dit onderscheidt Top Bakkers van organisaties die vanuit 1 centraal gelegen bakkerij werken. De Top Bakkers Bakkerijen worden landelijk ondersteund door professioneel account- en kwaliteitsmanagement vanuit het kantoor in Apeldoorn.


Lunch Service Nederland, onderdeel van Top Bakkers, verzorgt een uitgebreid assortiment belegde broodjes en sandwiches, voor een kleine lunch of compleet lunchbuffet. Ook zij zijn vertegenwoordigd in heel Nederland.


Regeling

Lucrum heeft met Top Bakkers en Lunch Service Nederland een overeenkomst gesloten met aantrekkelijke staffelkortingen en een jaarbonus op het gehele assortiment. Meer informatie vindt u op de portal. De contactgegevens van Top Bakkers en Lunch Service Nederland zijn kantoor@topbakkers.nl en 055-5998222.