Tork


Tork is het merk voor hygiëne op de werkplek en professionele hygiëneoplossingen

Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de gezondheidssector alsook voor de horecasector, voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden. Tork is een wereldwijd merk van Essity.

De unieke voordelen van Tork zijn:

• Transparant en compleet assortiment hygiëneartikelen
• Unieke range dispensers voor iedere toepassing
• Blijvend innovatief
• Duurzame oplossingen
• Constante, hoge kwaliteit

Essity is een internationale speler op het gebied van hygiëne en papier. Het concern ontwikkelt, produceert en verkoopt papierproducten en producten voor persoonlijke verzorging. Essity heeft wereldwijd 48.000 medewerkers en verkoopt producten in ongeveer 150 landen. Onder Essity vallen de merken TENA, Tork, Tempo, Zewa, Velvet, Libero, Edet, Nosotras, Saba. Familia, Drypers en Leukoplast.

Essity wordt erkend als globale leider op het gebied van duurzaamheid. Zo behoort Essity volgens Canadian Corporate Knights tot één van de 100 meest duurzame bedrijven. En Essity wordt door het Ethisphere Institute erkend als één van de meest ethische bedrijven ter wereld.

Regeling

Lucrum heeft met Tork een overeenkomst afgesloten met aantrekkelijke kortingen en een bonus achteraf. Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst neem dan contact op via info@lucrum.nl.