Vergeer Holland


Vergeer Holland is een kaasverwerker en levert kaas aan klanten in binnen- en buitenland.

Al sinds 1934 maakt Vergeer gewone kaas weer bijzonder. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste, innovatieve kaasverwerkers ter wereld.


Vergeer is specialist in het rijpen, versnijden en verpakken van kaas. Dit doen ze voor zowel natuurkaas als foliekaas en voor vele verschillende heerlijke soorten zoals de populaire Gouda, Edam, Maasdam, maar ook de uitgesproken Emmental, zachte Mozzarella, pittige Cheddar en de bijzondere Mimolette. Daarnaast verwerken ze ook speciaalkazen zoals komijn, sambal en tuinkruiden en kazen van 20+ tot 40+. Voor ieder wat wils dus!


Vergeer staat bekend om de diversiteit aan verpakkingen en het brede assortiment porties kaas. Voor de foodservicemarkt bieden ze handige 1-persoonsverpakkingen aan zodat u en lekkere plak kaas bij de boterham kunt serveren. Daarnaast hebben ze ook diverse grootverpakkingen die u kunt gebruiken om zelf verder te verwerken: rasp, 50 plakken in één verpakking (om zelf broodjes mee te beleggen) en hotelblokken om zelf te versnijden tot bijvoorbeeld blokjes of plakken. Klik hier voor het assortimentsoverzicht.


Regeling

Lucrum heeft met Vergeer Holland een bypassregeling met een aantrekkelijke bonus. De volledige regeling vindt u op onze portal.