Diversey
Geplaatst op 28 februari 2018

Aanpak schoonmaak kleinschalig wonen


Een perfect schone omgeving is de basis voor de beste klantbeleving. Pro Formula van Diversey voorziet in een volledig assortiment van schoonmaakmiddelen met een professionele formulering in combinatie met de vertrouwde merken van Unilever. Het assortiment is gebruiksklaar en speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van kleinschalig wonen waar een direct uitstekend resultaat van groot belang is.

Huiselijkheid

Een veel geprezen eigenschap van kleinschalig wonen is de huiselijkheid die voor een kleine woongroep gerealiseerd kan worden. Binnen de woning worden alle aspecten van het dagelijks leven, zoals koken, wassen, schoonmaak en dagbesteding op een zo huiselijk mogelijke manier voortgezet. De bewoners worden waar mogelijk betrokken bij deze activiteiten.

Eenvoudig schoonmaaksysteem

Speciaal voor de kleinschalige woonomgeving biedt Diversey een totaaloplossing voor de schoonmaak, waar schoonmaak niet de kerntaak is en waar aandacht voor de cliënt centraal staat. Met de herkenbare productlijn Pro Formula bieden wij een combinatie van heldere instructiekaarten en werkplannen ingevuld met eenvoudige schoonmaaksystemen en registratielijsten.

Voordelen van Pro Formula

  • Herkanbare producten, net als thuis
  • Producten klaar voor gebruik en veilig in gebruik
  • Eenvoudige instructie
  • Producten met herkenbare geur
  • Voldoet aan de WIP-richtlijnen
  • Geen methodefouten meer
  • Kleine(re) verpakkingen

Zorgtaak centraal

Kortom, u bent verzekerd van een eenduidig systeem, een schone en hygiënische omgeving waarin aan alle wettelijke voorschriften wordt voldaan én u kunt meer aandacht besteden aan de zorgtaken. Bovendien ontstaat door de lagere totale kosten meer budgetruimte voor andere uitgaven die waardevol zijn voor uw cliënten.

Pakketkeuze

Wenst u een pakket met producten voor de algemene ruimte en/of voor de woonomgeving en/of de wasserij? Wenst u een pakket met een innovatieve prijsstrategie, op maat samen te stellen. Diversey ondersteunt u graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard helpen wij u ook bij het opstellen van veiligheidsbladen en werkplannen.

Kijk op: www.proformula.com voor meer informatie.