Actie thuiswerkplek Thereca
Geplaatst op 2 oktober 2020

Actie thuiswerkplek Thereca


In verband met de regels omtrent het Corona virus wordt er steeds meer thuis gewerkt. Nog nooit werd dit zo veel gedaan als in de afgelopen tijd. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het bieden van een gezonde en veilige werkomgeving. Thereca denkt graag mee bij het aanbieden van die gezonde en veilige werkplek voor uw werknemers.


Thereca heeft speciaal voor haar klanten een webshop geïntroduceerd: www.Therecawebshop.nl. Een kleine selectie kantoormeubilair is voor u uitgezocht om de keuze overzichtelijk te houden. Thereca heeft hier een mooie aanbieding van gemaakt om uw personeel tegemoet te komen.


De werking van en de interesse in de webshop is de afgelopen twee maanden getest onder de vaste klanten. Met succes en naar alle tevredenheid van de werknemers. Vandaar dat wij deze mogelijkheid ook graag bij uw organisatie onder de aandacht willen brengen.


In overleg is het mogelijk aanpassingen te doen naar wens van de organisatie. Deelt u dit gerust met uw collega’s. Wilt u het personeel tegemoet komen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Wie is Thereca?

Thereca is de projectinrichter en fabrikant voor uw inspirerende leef- en/of werkomgeving, gevestigd nabij Zwolle. Een werkomgeving is voor iedereen anders. Zij creëren die omgeving door middel van een vakkundig advies, een eigen ontwerpstudio en productie in eigen beheer. Hoe ziet die omgeving er voor uw organisatie uit?


Hoe doen we dat?

Thereca deelt het proces op in vijf kerntaken, namelijk; advies – ontwerp – realisatie - productie – service. Met deze kerntaken garanderen zij wat zij beloven; het maken van inspirerende leef- en werkomgevingen. Deze vijf kerntaken komen samen in een geheel project. Zij ontzorgen u van A tot Z. Één van deze kerntaken kan ook de reden zijn waarom u klant bent of wordt van Thereca, bijvoorbeeld voor een ontwerp of een stoel.