De veelzijdige Tim stoel van Thereca
Geplaatst op 7 februari 2020

De veelzijdige Tim stoel van Thereca


Een stoel die naar wens te stylen is en dus in elke ruimte is toe te passen. Projectinrichter Thereca maakt het mogelijk! De diversiteit in kleur en de stijlvolle uitstraling maken de Tim stoel uitermate geschikt voor scholen, kantoren, zorginstellingen en overige soorten werk- en leefomgevingen. De stoel kenmerkt zich door zijn organische vormen en het elegante design.

De Tim stoel behoort tot de ‘’Art of Comfort collectie’’ van Thereca. Een ergonomische stoel die geschikt is voor gebruik in de zorg. Het frame en de stoffering zijn in diverse kleuren uit te voeren, tevens is er naast de ergonomische houten armleggers ook keuze uit bakelieten armleggers. Dit betekent dat het uiterlijk van de Tim stoel aan alle ruimtes en doelgroepen is aan te passen.

Wie is Thereca?

Als projectinrichter is het de missie van Thereca het creëren van inspirerende leef- en werkomgevingen. Met een team van projectadviseurs, interieurontwerpers, projectleiders, de binnendienst en de logistiek creëren zij door middel van eigen productie en de studio die omgeving. Een inspirerende leef- en/of werkomgeving is voor iedereen anders. Hoe ziet die omgeving voor jou er uit?

Thereca creëert die omgeving door middel van vier kerntaken, namelijk; advies – ontwerp – realisatie – logistiek. Met deze kerntaken garanderen zij wat ze beloven; het maken van inspirerende leef- en werkomgevingen. Deze vier kerntaken komen samen in een geheel project. Het ontzorgen van A tot Z. Maar één van deze kerntaken kan ook de reden zijn waarom jij klant bent van Thereca, bijvoorbeeld alleen voor een ontwerp of een stoel.