Living tomorrow
Geplaatst op 24 oktober 2017

Een kijkje in de toekomst… Is UW zorginstelling Future-proof?


Op 1 februari 2018 is het de bedoeling om een bezoek te brengen aan Living Tomorrow in Brussel. Wij willen u uitnodigen om deze bijzondere beleving met ons mee te maken. Living Tomorrow staat symbool voor innovatief ondernemen. Innovatie is namelijk geen lege trend. Het is de noodzaak om écht het verschil te kunnen maken, om te kunnen groeien, om kwalitatieve zorg naar een hoger plan te kunnen tillen. Binnen Essity vinden wij innovatie belangrijk, en wij weten dat voor veel zorginstellingen innovatie ook heel belangrijk is. Gaat u met ons mee op reis naar de toekomst?  Bij Living Tomorrow zullen we een gepersonaliseerde rondleiding krijgen waarin we de wereld beleven waarin uw zorginstelling in de nabije toekomst moet opereren.

We worden meegenomen achter de schermen van de nieuwe ontwikkelingen. Ze vormen de bron van inspiratie om uw organisatie voor te bereiden op de werkelijkheid van morgen!
Voor vervoer wordt gezorgd, exacte vertrektijden en plaats van vertrek zullen aan u bekend gemaakt worden na opgave.

Geïnteresseerd? Geef u dan voor 1 december op bij Lotte Verduyn via lotte.verduyn@lucrum.nl of bij Arja Heerspink, accountmanager Essity – TENA via arja.heerspink@essity.com