Er zijn weer vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers!
Geplaatst op 13 december 2019

Bericht van Offerman:


Er zijn weer vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers!


We zijn blij je te kunnen melden, dat de eerste vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers weer verkrijgbaar zijn! Onze volgende stap is het uitbreiden van de productie, zodat wij je op korte termijn weer kunnen voorzien van een volledig en vertrouwd assortiment vleeswaren in portie- en grootverpakking.
 

Bekijk hier het actuele assortiment van FairBeleg en Kraak-Vers.
 

Terugblik

Het zal je niet ontgaan zijn dat Offerman begin oktober op aanwijzing van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) , uit voorzorg een recall heeft uitgevoerd voor alle vleeswaren die geproduceerd zijn in onze vestiging in Aalsmeer. Bij de productie van onze vleeswaren stond en staat voedselveiligheid altijd voorop. Wij hebben onze klanten altijd producten geleverd in het volle besef van onze verantwoordelijkheid voor de voedselveiligheid van deze producten. Op aanwijzing van de NVWA is onze productielocatie in Aalsmeer stil komen te liggen, waardoor we je de afgelopen weken helaas niet konden voorzien van vleeswaren.
 

We kijken vooruit

Inmiddels zijn de activiteiten verplaatst naar andere productielocaties, waardoor de eerste vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers weer verkrijgbaar zijn! Stap voor stap zullen we de productie verder uitbreiden, zodat wij je op korte termijn weer kunnen voorzien van een volledig en vertrouwd assortiment vleeswaren in portie- en grootverpakking.
 

Onze plannen voor de nabije toekomst zijn ongewijzigd. Zo werken we voor zowel FairBeleg als Kraak-Vers toe naar een minder milieubelastende verpakking, breiden we ons vega(n) assortiment uit en ontdekken we graag waar de markt straks misschien wel trek in heeft.
 

Wij richten ons op de toekomst en blijven in beweging.
 

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Offerman:

T 088-2009600

M fairbeleg@offerman.nl.