Puur FAno
Geplaatst op 28 oktober 2016

Fano gaat voor PUUR

Fano, het merk van Smilde Foods BV voor koelverse salades en sauzen voor de professionele gebruiker, volgt de trends en ontwikkelingen rond duurzaamheid in de markt op de voet en loopt daar zelfs in voorop. 

Vanaf week 36 bevatten de salades en de vetarme basissaus, waar haalbaar en betaalbaar, vrije uitloopeieren (Beter Leven, 2 sterren), kip en varkensvlees met het Beter Leven keurmerk (1 ster) en MSC vis. Ook wordt er bij de bereiding van het brede assortiment aan aardappelsalades, broodsalades en sauzen gewerkt zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen zoals E621 en zoetstoffen. Zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit blijven de salades en sauzen natuurlijk betaalbaar. Met Fano kiest u dus voor duurzaam én voor rendement.

Bij een nieuw verhaal hoort een nieuwe uitstraling. Op www.fano.nl staat inmiddels een volledig vernieuwde website met compleet productoverzicht, een handige allergeenchecker en inspirerende recepten. Daarnaast zijn alle verpakkingsontwerpen gerestyled.  Om het nieuwe verhaal kracht bij te zetten zijn er twee nieuwe salade-specials geïntroduceerd:

Aardappelsalade Pulled Pork (boxverpakking 2,5 kg) en Broodsalade Pulled Pork (bak, 1 kg). Twee verrassende BBQ-smaken met langzaam gegaard varkensvlees (Beter Leven, 1 ster), rode paprika en witte kool.