FANO
Geplaatst op 4 april 2018

Fano innoveert: per 14 mei nieuwe toevoegingen aan het assortiment


Uitbreiding Fano Spread & Add 850g met Pesto spread en Mosterd spread. Ons nieuwste concept Spread & Add breidt uit! Twee nieuwe romige mayonaise-spreads worden aan het assortiment toegevoegd: Pesto spread en Mosterd spread. Beide varianten zijn een ideale basis voor een rijk belegde sandwich, bagel, baguette, wrap en lekker als dip op de borrelplank.

Uitbreiding Fano Broodsalades 1 kg met Italiaanse tonijnsalade. Fano Tonijnsalade is al jaren een topper in ons assortiment van broodsalades. De Italiaanse tonijnsalade is een variatie
op deze populaire smaak. Bereid met MSC tonijn chunks (43%), rode ui, zwarte olijvenringen en kappertjes.   

Alle Fano broodsalades 1 kg met transparant deksel. De Foodservice professional ziet graag wat hij koopt. Daarom zullen op alle broodsalades het grijze deksel vervangen worden door een transparant deksel. Deze overgang zal geleidelijk ingezet worden vanaf week 25. We verwachten dat uiterlijk week 30 alle grijze deksels zijn vervangen. Deze overgang heeft geen gevolgen voor de logistieke gegevens.

Uitbreiding Fano Portion Packs 50g met Groentespread Rode biet-geitenkaas. Bij de Fano Portion Packs draait het om variatie voor de gast van het bedrijfsrestaurant of in de zorginstelling. 
Met de Groentespread Rode biet-geitenkaas op basis van zuivel wordt er een eigentijdse smaak aan het assortiment toegevoegd.