Gebruik de inkoopkracht van het snelst groeiende energie-inkoopcollectief in de zorg
Geplaatst op 13 februari 2020

Gebruik de inkoopkracht van het snelst groeiende energie-inkoopcollectief in de zorg


Schrijf u vóór 6 maart in voor de voorjaarstender 2024

De gespreide energie-inkoopstrategie van Lucrum in samenwerking met PowerQ heeft de deelnemende zorgorganisaties in de afgelopen jaren veel voordeel opgeleverd. Met de stijgende trend in de energiekosten is het van groot belang om intelligent en risicomijdend energie in te kopen. Door te kiezen voor strategische inkoop zijn de tarieven op de energiefactuur van de ruim 50 deelnemende organisaties onder de gemiddelde prijs van de groothandelsmarkt gebleven.


PowerQ zal dit voorjaar een grote tender onder energieleveranciers uitvoeren voor het kalenderjaar 2024. Wilt u mee in de tender? Neem dan vóór 6 maart met PowerQ contact op, zodat de experts tijdig afspraken met u kunnen maken en de voorbereiding voor alle deelnemers in detail uitwerken. Het belang dat dit zorgcollectief voor de energieleveranciers vertegenwoordigt is inmiddels bijzonder groot. Dat betekent voor alle deelnemers een zeer gunstige uitgangspositie.
 

Als nieuwe klant ontvangt een Lucrum deelnemer in het eerste jaar 25% korting op de energiezorgbijdrage. Standaard is de 5% bonuskorting op de jaarlijkse energiezorgbijdrage bij het afsluiten van een 3-jarige overeenkomst. Klik hier om een afspraak te maken.