Geeft Willeke Alberti straks een #SAMENZIJN zorgconcert bij 1 van de locaties van LUCRUM voor uw bewoners en collega’s?
Geplaatst op 14 maart 2022

Geeft Willeke Alberti straks een #SAMENZIJN zorgconcert bij 1 van de locaties van LUCRUM voor uw bewoners en collega’s?


De zorg heeft een zware tijd achter de rug en voor de boeg; met strenge regels voor bezoekers en veel druk op het personeel. Een gezellige middag vol ontspannen #SAMENZIJN is dus meer dan verdiend! Daarom organiseert Knorr Professional voor zes zorglocaties in de ouderenzorg, psychiatrische zorg en gehandicaptenzorg een bijzonder concert.

Bewoners kunnen volop genieten tijdens een hartverwarmend concert vol met hits van de koningin van de Nederlandstalige muziek: Willeke Alberti. Zeker voor oudere bewoners wordt het een feest van herkenning vol bekende meezingers. Knorr Professional verzorgt een lekkere kop soep voor alle bezoekers. Een mooi moment van #SAMENZIJN.

Zo werkt het:
Plaats een bestelling van minimaal 1 omdoos bouillon, 1 omdoos saus èn 1 omdoos soep van Knorr Professional en maak kans op één van de zes zorgconcerten door Willeke Alberti. Dit kan via ufs.com/samenzijn of neem contact op met Ilse Vissers van Unilever Food Solutions via telefoonnummer 06-53734519 of per mail ilse.vissers@unilever.com. De actieperiode loopt tot 15 april 2022. Elke deelnemende locatie maakt evenveel kans op het #SAMENZIJN zorgconcert.

Altijd prijs
Doet uw locatie mee? Dan trakteren we op een Luxe Slagroomtaart voor 20 personen. Daarmee kan de hele afdeling alvast genieten van een uitgebreid koffiemoment.

#SAMENZIJN zorgconcert gewonnen!?
Als uw zorglocatie één van de winnaars is, wordt er uiterlijk 28 april contact met u opgenomen om een datum te prikken voor jullie eigen #SAMENZIJN zorgconcert; uiteraard rekening houdend met de op dat moment geldende Covid-19 maatregelen. Ga naar de website om mee te doen.