Garage
Geplaatst op 22 mei 2017

Inspiratiesessie 22 juni


Hoe zien de zorg en zorglogistiek van de toekomst er uit? Met welke slimme oplossingen optimaliseren zorginstellingen hun goederenaanvoer nu al? Wat betekent dit voor de duurzaamheid en bereikbaarheid van de zorginstellingen en van de regio? Tijdens de Inspiratiesessie van 22 juni krijgt u de antwoorden op deze vragen.

Voor wie? 
Bent u verantwoordelijk voor de logistiek van een zorginstelling? Bent u leverancier van een zorginstelling, logistiek dienstverlener of beleidsambtenaar? Of hebt u op een andere manier te maken met zorglogistiek? Dan is deze inspiratiesessie iets voor u!

Wanneer: 22 juni, 13.00 - 18.00 uur
Waar: Enschede

Concrete, lokale cases
Het wordt een energieke middag, waarna u helemaal op de hoogte bent van ontwikkelingen in de zorglogistiek. U hoort hoe slimme oplossingen leiden tot afnemende tijdsdruk op zorgmedewerkers, minder kosten, minder kilometers, minder brandstofgebruik én CO2-uitstoot en een minder drukke spits. U wordt geïnspireerd door concrete, lokale cases en goede sprekers vanuit de business en vanuit beleid!

Nu al aanmelden
Binnenkort informeren we u over de precieze invulling van de middag. Aanmelden kan hier.

De Inspiratiesessie is een initiatief van de logistiek makelaars van de Beter Benutten regio's Zwolle Kampen, Twente en Slim Reizen Stedendriehoek in samenwerking met Gelre ziekenhuizen, Isala, MST en Stichting Lucrum.