Lucrum en Vergeer Holland hebben elkaar weer gevonden
Geplaatst op 23 april 2024

Lucrum en Vergeer Holland hebben elkaar weer gevonden

Lucrum heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Vergeer Holland. Vergeer Holland is een van de grootste kaasrijpers en verpakkers van Europa. Van stukken tot rasp en ze leveren kaas over de hele wereld. Innovatie en duurzaamheid staan bij Vergeer Holland centraal.

 

Meer over Vergeer…

Vergeer Holland is een toonaangevend en klantgericht familiebedrijf dat door haar flexibele, ontwikkelingsgerichte en dynamische karakter alle marktsegmenten op een maatschappelijk verantwoorde wijze van kwalitatief hoogwaardige producten voorziet.

Lucrum heeft met Vergeer Holland kortingsafspraken gemaakt voor het assortiment. Bekijk de overeenkomst in de Lucrum portal.


CheeseDog

In 2024 is er een nieuw en innovatief merk en product ontwikkelt door Vergeer Holland, CheeseDog. De nieuwe smaaksensatie van echte Hollandse kaasmeesters. 

Met deze smakelijke, revolutionaire kaassnack worden jouw smaakpapillen tot op het bot geprikkeld. Een geniale kaasinnovatie in de snackindustrie, gericht op echte fijnproevers. Door de krokante buitenlaag en de smeuïge inhoud heb je een echte kaassnack in handen die de stevige trek stilt! Met elke hap van de CheeseDog® bijt je letterlijk in de Hollandse kaasrevolutie. De CheeseDog is gemaakt van echte kaas en is echt cheeseilicious. Dit maakt hem ook nog eens vegetarisch en toegankelijk voor velen.

Zelfs koks die geen kaas hebben gegeten van culinaire hoogstandjes kunnen met deze kaassnack uit de voeten. De veelzijdigheid van de CheeseDog is enorm. Veel verschillende bereidingswijze en altijd lekker smeuïg.

Hieronder een aantal bereidingswijzen:

  • Frituren: 4 tot 5 minuten op 180°C
  • Grillen: circa 8 minuten op de bakplaat of contactgrill op middelmatig vuur, regelmatig draaien.
  • In de pan: circa 8 minuten op middelmatig vuur, regelmatig draaien.
  • Op de BBQ: circa 8 minuten, regelmatig draaien

 
Om de meest krokante buitenlaag te creëren raadt Vergeer de frituur aan.