Gebroeder van der Geest
Geplaatst op 17 oktober 2018

Lucrum sluit overeenkomst met Gebr. van der Geest


We stellen u graag voor aan onze nieuwe leverancier Schilder- en vastgoedonderhoud Gebr. van der Geest uit Enschede. Het bedrijf is een goede relatie van meerdere woningcorporaties, zorginstellingen en andere vastgoedbeheerders in Oost Nederland. Daarnaast is er ook nog een ruim particulier klantenbestand waarvoor schilderwerkzaamheden worden uitgevoerd, waarbij het grootste deel bestaat uit langjarige onderhoudsplannen voor particuliere woningeigenaren.

Naast het uitvoeren van schilderwerk en bouwkundige onderhoudswerkzaamheden, heeft Gebr. van der Geest ook steeds vaker de regierol als hoofdaannemer bij renovatie- en verduurzamingstrajecten. Bij de opdrachtgevers staat het bedrijf bekend vanwege hun resultaatgerichte aanpak.

Ook thema’s als innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij Gebr. van der Geest hoog op de agenda. Door hun langetermijnvisie op duurzaamheid wordt er actief gewerkt aan het belang van een schone en gezonde toekomst; voor het eigen personeel, maar ook voor hun opdrachtgevers. Met de eigen ontwikkeling en doorontwikkeling van duurzame, biobased en circulaire producten en diensten, zoals lijnolieverf en circulaire wandbekleding, onderscheidt dit bedrijf zich van andere onderhoudsbedrijven.

Meer weten? Kijk op www.gebrvandergeest.nl