Eten
Geplaatst op 9 juni 2017

Meer vitaliteit door je maaltijd!


Lekker eten is lekker leven. Maar wat je eet, moet ook goed voor je zijn. Gezonde voeding is voor iedereen een voorwaarde om vitaal te blijven. Helaas krijgt niet iedereen dagelijks de voedingsstoffen binnen die het lichaam nodig heeft, zoals eiwitten, vitamine D en calcium. Huuskes ontwikkelde speciaal voor deze doelgroep de nieuwe maaltijdenlijn Chef Vitaal.

Eten als bij een goed restaurant

Elke maaltijd van Chef Vitaal wordt op ambachtelijke wijze bereid, volgens zorgvuldig uitgebalanceerde recepturen en met gebruik van verse, natuurlijke ingrediënten. De maaltijden worden geleverd op een bord, helemaal af en prachtig gepresenteerd. Je kunt deze zo in de oven of magnetron zetten en van daaruit rechtstreeks op tafel. Vervolgens zul je ervaren dat elke maaltijd smaakt alsof je bij een goed restaurant zit te eten.

Verrijkt voor vitaliteit

Wat deze nieuwe generatie maaltijden écht uniek maakt, is het feit dat ze verrijkt zijn met extra eiwitten, vitamine D en calcium. Deze voedingsstoffen worden volgens een beproefd culinair procedé verwerkt in een dun gourmetlaagje dat op elke maaltijd wordt aangebracht. Doordat dit extra laagje smaakloos is, blijft de oorspronkelijke smaak van de maaltijd volledig intact. Bij het opwarmen smelt het laagje en worden de extra voedingsstoffen opgenomen door het gerecht. Zo kan elke maaltijd van Chef Vitaal een bijdrage leveren aan jouw vitaliteit en fitheid.

Voor wie is Chef Vitaal ideaal?

De maaltijden van Chef Vitaal zijn ideaal voor mensen die extra voedingsstoffen nodig hebben, door een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen en/of bij een verminderde opname (zoals senioren die minder gaan bewegen en/of minder gaan eten). Ook factoren als ziekte en medicijngebruik kunnen de eetlust (en daardoor de inname van voedingsstoffen) beïnvloeden en het eten van verrijkte maaltijden wenselijk maken. Verder is Chef Vitaal de perfecte oplossing voor mensen die bijvoorbeeld extra moeten aansterken in verband met een naderende ziekenhuisopname, of die na een operatie weer op krachten moeten komen.

23 overheerlijke maaltijden

Het assortiment van Chef Vitaal omvat maar liefst 23 overheerlijke verrijkte maaltijden, stuk voor stuk met zorg samengesteld. Je kunt kiezen uit verschillende keukens, zoals Hollands, Oosters en Mediterraans, en er zijn ook een aantal extra luxe gerechten.