Mondial Movers Foundation: Eenzaamheid bestrijden
Geplaatst op 28 september 2021

Mondial Movers Foundation: eenzaamheid bestrijden

Mondial Movers (leverancier van Lucrum) heeft haar eigen Foundation met als doel om armoede en eenzaamheid te bestrijden. In het kader daarvan worden er geheel belangeloos activiteiten georganiseerd in zorginstellingen met een doorgewinterde theatermaker: Henk Vlot (miMakker Tobi).

Hij ontwikkelde de gepersonaliseerde voorstelling ZEEM, afgestemd op de doelgroep van de zorginstelling. Als Tobi (miMakker) komt hij langs in de tuin van de woongroep om op geheel eigen wijze de ramen te zemen. Henk heeft jarenlange ervaring als theatermaker op locatie en weet hoe hij de doelgroep kan raken.

Heeft uw zorginstelling interesse in een bezoek van miMakker Tobi? Laat het ons weten via info@mondialmoversfoundation.nl. Bekijk ook het filmpje op de website https://mondial-movers.nl/over-mondial-movers-3/foundation/


Speelgoededoelendoos


De Mondial Movers Foundation heeft daarnaast een andere belangrijke pijler: de Speelgoededoelendoos. Met een speciaal ontworpen verhuisdoos zamelen alle 19 Mondial verhuisbedrijven (verspreid door het hele land) speelgoed in bij klanten. Het gaat om speelgoed dat niet meegaat naar de nieuwe locatie, maar dat er nog wel goed uit ziet.


Mondial Movers haalt het speelgoed op en zorgt er in samenwerking met diverse partners voor dat het terecht komt op plekken waar het hard nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het COA of locaties van de Voedselbank. Meer informatie is te vinden via de onderstaande knop.