VerzuimVitaal
Geplaatst op 16 september 2016

Op zoek naar een deskundige arbodienst?


Met het basiscontract arbodienstverlening, dat per 1 januari 2017 wordt ingevoerd, zijn werkgevers wettelijk verplicht om duidelijke afspraken te maken over hun arbodienstverlening. Heeft u uw arbodienstverlening eigenlijk al goed geregeld? Of besteedt u dit toch liever uit aan een professionele arbodienst?

Stichting Lucrum heeft onlangs de samenwerking met VerzuimVitaal verlengd. Deze arbodienstverlener biedt kwalitatief hoogstaande en volledig gecertificeerde arbodienstverlening. VerzuimVitaal beschikt over een landelijk netwerk van eigen bedrijfsartsen en is zo in staat om klanten door het hele land en in allerlei sectoren te bedienen. Van retail tot onderwijs en van welzijn tot zorg.

Bij de contractverlenging zijn de afspraken met VerzuimVitaal verder aangescherpt. Zo krijgen Lucrum deelnemers, naast een gereduceerd tarief, een vrij te besteden interventiebudget dat gebruikt kan worden voor interventies zoals arbeidsdeskundig onderzoek, het opstellen van een Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RIE) of het uitvoeren van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Nieuwsgierig wat VerzuimVitaal voor u kan betekenen? Ze komen graag eens langs! Bel of mail voor een afspraak naar: 088-1999100 info@verzuimvitaal.nl.