Vtel Telecom
Geplaatst op 14 oktober 2016

Overeenkomst Stichting Lucrum en Vtel telecom

Bereikbaarheid in de zorg gaat niet over extra lijnen. Een goede bereikbaarheid begint met inzicht in een specifieke situatie. Met slimme keuzes die aan alle eisen van de zorgmarkt voldoen.

\r\n

Vtel telecom levert telecommunicatieproducten en –diensten aan de professionele zorgmarkt. Het bedrijf heeft in bijna 25 jaar een track record opgebouwd als professionele en betrouwbare partner voor organisaties waarvoor kwaliteit en continuïteit van hun verbindingen van levensbelang is – vaak letterlijk – zoals in de gezondheidszorg.

\r\n

Vtel onderscheidt zich door zich te richten op de fundamentele communicatiebehoeften van haar klanten, door te zoeken naar en aan te bieden wat organisaties in de zorg echt nodig hebben om hen nog dichter bij hun doelgroep te brengen.

\r\n


Stichting Lucrum en Vtel telecom hebben onlangs een overeenkomst gesloten met scherpe prijzen en waarin een aantrekkelijke bonusregeling voor de deelnemers is opgenomen. Log in op de Lucrum portal om de regeling in te zien of neem contact op met Hein Smit van Vtel via 088 – 4800 900 en praat verder met de telecomspecialist van de zorg. Meer dan de helft van de huisartsenposten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingsinstellingen in Nederland gingen u voor.