Partnership Stichting Lucrum en TL Besparen
Geplaatst op 7 april 2021

Partnership Stichting Lucrum en TL Besparen


Stichting Lucrum en TL Besparen hebben in 2019 een partnership gesloten met als doelstelling dat TL Besparen de deelnemers van Stichting Lucrum helpt bij verduurzamingsprojecten als het gaat om verlichting. Lees hier meer over TL Besparen Ambassadeurs.


TL Besparen is gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van de verlichting. Door jarenlange samenwerkingsverbanden met innovatieve en vooruitstrevende partners is TL Besparen in staat met de allernieuwste verlichtingstechnologieën de juiste TCO calculaties en lichtberekeningen te maken, die voldoen aan de wet en regelgeving. Hiermee kan TL Besparen duizenden euro’s besparingen realiseren op verlichtingsinvesteringen en de bijbehorende energiekosten.


Dankzij de juiste verlichtingstechnologie levert TL Besparen voor de deelnemers van Stichting Lucrum een positieve bijdrage aan het welzijn. Hiermee creëert TL Besparen in samenwerking met Stichting Lucrum een toegevoegde waarde voor de deelnemers van Stichting Lucrum. En een toegevoegde waarde voor de People, Planet and Profit. TL Besparen heeft hiervoor een verlichtingsconcept ontwikkelt waarbij bovenstaande compleet is ondergebracht.


Benieuwd naar het TLB verlichtingsconcept? Klik dan hier.