Samenwerking Diversey
Geplaatst op 7 september 2023

Samenwerking Diversey

Wist u dat wij sinds 2009 een partnership hebben met Diversey?


Diversey

Binnen Diversey streven ze voortdurend naar het door ontwikkelen van revolutionaire technologieën die de schoonmaakprocessen van klanten duurzamer, efficiënter en veiliger maken. Dit voor meerdere sectoren zoals, de zorg, horeca & hospitality, retail en schoonmaakbedrijven. De missie van Diversey is: Mensen elke dag beschermen en verzorgen door middel van baanbrekende, toekomstgerichte technologieën voor reiniging en hygiëne.

Wij maken gebruik van 100 jaar aan kennis.

Het hoogwaardige aanbod omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen, logistiek en administratieve ondersteuning. Onze systemen zijn gericht op persoonlijke hygiëne, patiëntveiligheid en voedselveiligheid, gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, medische bedpanspoelproducten en textielverzorging.

Alles wat ze doen is gebaseerd op de impliciete overtuiging dat schoonmaak en hygiëne levensbehoeften zijn en dat wij essentiële diensten leveren. Daarnaast proberen we de impact van onze bedrijfsprocessen en die van onze klanten op het milieu zoveel mogelijk te beperken en behoren we vanaf dit jaar tot de top 5% van meest duurzame bedrijven en onze ambitie is om in 2024 tot de top 1% te behoren.

Duurzaamheid

EcoVadis, een van 's werelds grootste organisaties voor duurzaamheidsbeoordelingen heeft onze duurzaamheidsaanpak beoordeeld en Diversey Europe Operations B.V. een GOUDEN EcoVadis Medaille toegekend.

Daarnaast zetten we ons actief in om bij te dragen bij het verduurzamen van de zorgsector. Hoe wij dit doen is terug te lezen in onze belofte van de Green Deal ‘Samen werken aan duurzame zorg’ 3.0.

Voordeel

Samenwerken met Diversey levert u de volgende voordelen op:

  • Aantrekkelijke eindejaarsbonus, in te zien via de Lucrum portal
  • Een vaste partner en contactpersoon voor ondersteuning bij uw hygiënevraagstukken
  • Vast assortiment bij uw groothandel; Alle benodigde reinigingsmiddelen en hulpmaterialen via dit kanaal te verkrijgen, zodat u maar één leverancier heeft en u maar één factuur krijgt
  • Ondersteuning bij een uniforme werkwijze op schoonmaak
  • Ondersteuning bij de Mileuthermometer Zorg op de eis reiniging
  • Specialisten op het gebied van Infectiepreventie, duurzaam vloeronderhoud, voedselveiligheid etc.
  • Doseersystemen, voorkomt overdosering= kostenbesparend
  • 24/7 bereikbare service dienst voor apparatuur en machines

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Diversey via onderstaand contactpersoon.

Ingmar van Veenendaal
Business Development Account Manager Healthcare
ingmar.vanveenendaal@diversey.com
+31 6 15675158