Stichting Lucrum en draaijer+partners tekenen raamovereenkomst voor drie jaar
Geplaatst op 4 juli 2019

Stichting Lucrum en draaijer+partners tekenen raamovereenkomst voor drie jaar


Op 27 juni jl. heeft Stichting Lucrum een raamovereenkomst met draaijer+partners getekend. Met dit nieuwe contract wordt een samenwerking tussen beide partijen aangegaan voor een periode van drie jaar. De deelnemende zorginstellingen van Stichting Lucrum kunnen op deze wijze profiteren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van draaijer+partners en Oxxer tegen een gereduceerd tarief, bepaald door het gezamenlijke inkoopvolume.

Als partner in strategische huisvesting vertaalt draaijer+partners ambitie naar omgeving voor gebruikers, ontwikkelaars en beleggers. Met zo'n 75 adviseurs en managers verspreid over de vestigingen in Utrecht en Groningen lopen de expertises uiteen van onderzoek en inspiratie tot en met exploitatie en beheer. draaijer+partners regisseert de integrale samenwerking met de partners en toeleveranciers, met de gebruikers als middelpunt. Samen met partners werken zij hard om ambities te vertalen naar toekomstbestendige omgevingen die gezond, sociaal, energieopwekkend, slim en circulair zijn.

Oxxer maakt door analyse, advies en implementatie een slimmer, efficiënter en effectiever beheer en onderhoud van huisvesting mogelijk. Een andere aanpak met resultaatgarantie en verhoging van comfort. Een prestatiesprong!