Stichting Lucrum en Huuskes verlengen partnership
Geplaatst op 10 maart 2023

Stichting Lucrum en Huuskes verlengen partnership

De jarenlange samenwerking tussen Stichting Lucrum en Huuskes resulteert in een meerjarige contractverlenging en een uitbreiding van het pakket.

Gezamenlijk bieden we voor zorgorganisaties in Nederland veel meerwaarde op het gebied van eten & drinken. We delen onze kennis en gaan aan de slag met zorggerelateerde vraagstukken.

Met de input van de Commissie Voeding van Stichting Lucrum is in 2022 hard gewerkt aan de nieuwe overeenkomst. In de nieuwe overeenkomst wordt nog meer ingezet om de zorgsector op het gebied van eten en drinken te verduurzamen. Deelnemers kunnen inzetten op diverse duurzaamheidsdoelstellingen. Denk hierbij aan waste management, de green deal en met het opleidingsprogramma van de Huuskes Academy worden trainingen en e-learningmodules gericht op voeding en gastvrijheid in de zorg aangeboden. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van gecombineerde logistiek via Cross & Care Logistics.

Op basis van de jarenlange samenwerking is er een groot vertrouwen uitgesproken in elkaars capaciteit en de wil om te innoveren. Omdat de vraag vanuit de zorgmarkt continu aan veranderingen onderhevig is, wordt er continu gewerkt aan het uitbreiden, verbeteren of vernieuwen van bestaande concepten.

We zien uit naar een duurzame en goede samenwerking de komende jaren.