Stichting Lucrum en Previcus Vastgoed gaan de samenwerking aan
Geplaatst op 21 maart 2022

Stichting Lucrum en Previcus Vastgoed gaan de samenwerking aan


Wij zijn verheugd u mede te delen, dat Stichting Lucrum en Previcus Vastgoed recent een samenwerking aan zijn gegaan. 


Previcus Vastgoed helpt particulieren, bedrijven en instellingen om de woz waarde te verlagen om zo voor hen zoveel mogelijk belasting te besparen. Zij werken eveneens voor onder andere beleggers, woningstichtingen, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties. Het team van 45 taxateurs, juristen en ondersteunend personeel controleert op jaarbasis 30.000 objecten. 


Reden dus te meer om samen te gaan werken. Dit betekent dat Previcus Vastgoed alle deelnemers van Lucrum volledig kan ontzorgen door het overnemen van de controles van de woz waarden tegen een gereduceerd tarief en de klanten van Previcus Vastgoed gebruik kunnen maken van de voordelen van Lucrum. 


In de periode tussen nu en 31 maart ontvangt iedere eigenaar of gebruiker (huurder) van vastgoed, zowel particulier als zakelijk, de nieuwe WOZ-beschikkingen voor belastingjaar 2022. Een belangrijk moment, want nu wordt bepaald hoeveel belasting dit jaar betaald gaat worden.  


Let op ! De juridische bezwaartermijn is slechts 6 weken na dagtekening van het aanslagbiljet. 


Lucrum heeft voor u een speciale besparingsfee afgedwongen. Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend online of telefonisch kennismakingsgesprek via d.vanderburgt@previcus.nl of tel. 0485 57 44 44.