TORK
Geplaatst op 30 april 2018

Stichting Lucrum sluit overeenkomst met Tork


Onlangs heeft Stichting Lucrum een overeenkomst gesloten met Tork. De hygiëneoplossingen van Tork zijn speciaal ontwikkeld voor de zorg. Dat maakt het voor zorgverleners eenvoudiger om goede hygiëne te beoefenen, het risico op infectie te verlagen en zich te richten op wat echt van belang is: kwalitatief goede patiëntenzorg.

Tork heeft een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de gezondheidssector. Tot de producten behoren dispensers, hygiënepapier en zepen. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functionaliteit en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden.

Partnerschap en duurzaamheid als belangrijke strategie

Joost Bos, Key Accountmanager bij Tork, geeft aan: “Bij Tork begrijpen we de wensen van onze klanten en bieden we producten en diensten die hen helpen zich te richten op de dingen die voor hun organisatie het belangrijkst zijn. Duurzaamheid is daar een integraal onderdeel van.

Duurzaamheid is pas een succes wanneer het waarde toevoegt aan een organisatie èn bijdraagt aan een hogere kwaliteit in de zorg. Om die reden werken we nauw samen met onze klanten om producten en diensten te ontwikkelen die hun organisaties beter maken. We richten ons op de hele waardeketen, niet alleen op een efficiënt gebruik van hulpbronnen; we streven ernaar niet alleen ons maar ook uw energieverbruik te verminderen.”

Met duurzaamheid als kern van innovaties en door uitgebreid bij klanten te testen, zijn we er zeker van dat ze in de praktijk werken. Zo werkt Tork samen met anderen in de industrie om de cirkel te sluiten, bijvoorbeeld in 'Afval tot grondstof'-initiatieven.

Meer informatie over Tork en de overeenkomst vindt u hier.