Tork introduceert Digitale Schoonmaakplannen
Geplaatst op 20 november 2020

Tork introduceert Digitale Schoonmaakplannen: Nieuwe managementsoftware voor slimmere schoonmaakroutines


Tork Digitale Schoonmaakplannen, is momenteel één van de meest geavanceerde softwareprogramma's voor schoonmaakmanagement op de markt. Het is een tool die planning en management digitaliseert voor een meer efficiënte schoonmaakroutine. Ook biedt de tool facilitair managers diverse opties voor rapportages en meer controle over de verschillende verantwoordelijkheden.


Realtime communicatie met werknemers

De software heeft een berichtenfunctie waarmee schoonmakers en managers heel eenvoudig en effectief met elkaar kunnen communiceren. Ze zullen minder tijd kwijt zijn aan het coördineren van taken, en zullen er zeker van zijn dat taken niet verwaarloosd worden.


Schoonmaakplannen die altijd up-to-date zijn

Alle schoonmaakinstructies zijn beschikbaar en bijgewerkt, en worden gedelegeerd vanuit één digitaal platform. Al het personeel heeft toegang tot de laatste plannen, en de intuïtieve interface begeleidt gebruikers en ondersteunt een geharmoniseerde manier van werken.


Eenvoudige introductie en overdracht

Dankzij de interface zijn taken eenvoudig te begrijpen omdat u foto’s en duidelijk gedefinieerde schoonmaakinstructies kunt toevoegen. En als een taak niet voltooid kan worden binnen een dienst, dan kan deze heel eenvoudig worden overgedragen aan het volgende team.


Snelle en eenvoudige controle en rapportage

Het dashboard geeft een snel overzicht van schoonmaakactiviteiten. Op basis van vooraf gedefinieerde vragen kunt u onvoltooide taken opvolgen en de rapportage aan uw klanten vereenvoudigen.


Instructies en ongeplande taken kunnen in realtime worden gedelegeerd

Het direct kunnen delegeren van taken garandeert dat de meest belangrijke problemen zo snel mogelijk worden opgelost.


Slimmer schoonmaken? Probeer het gratis of ga voor een persoonlijk plan. Neem contact op via info@tork.nl voor meer informatie of een demonstratie.