Vakanties met zorg voor ouderen – vraag uitdeelflyers aan
Geplaatst op 17 april 2023

Vakanties met zorg voor ouderen – vraag uitdeelflyers aan

Een vakantie doet iedereen goed. Je kunt even heerlijk ontspannen in een andere omgeving en je ontmoet nieuwe mensen. Dat geldt zeker ook voor ouderen, die niet altijd meer in staat zijn om zelfstandig op vakantie te gaan. Ook voor hen is vakantie een prettige manier om weer even op te laden. Na afloop voelen zij zich vaak minder eenzaam en is de drempel lager om met anderen in contact te komen. Een vakantie geeft ook nieuwe energie, zodat ze eenmaal thuis er weer even tegenaan kunnen, ondanks eventuele beperkingen.


Voor wie zijn de vakanties?

Jaarlijks biedt Allegoeds Vakanties ruim 25 vakanties met begeleiding aan in eigen land. Alle vakanties staan vermeld in onze vakantiebrochure en op onze website www.allegoedsvakanties.nl. De vakanties zijn bestemd voor ouderen met of zonder zorgvraag én voor ouderen met beginnende dementie. In al onze vakanties zijn ook mantelzorgers, partners of kinderen van harte welkom.

 

Nooit te oud voor vakantie!

Allegoeds Vakanties is onderdeel van Stichting Allegoeds en organiseert al meer dan vijftig jaar vakanties voor senioren. Ouderen die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, krijgen zo toch de mogelijkheid om er even uit te zijn. Persoonlijke aandacht van onze vrijwilligers zorgt ervoor dat onze vaak kwetsbare gasten zich gewaardeerd en gezien voelen. In alle vakanties is het contact met de gasten eigenlijk het belangrijkste: een luisterend oor, een wandeling of samen lachen. Onze gasten gaan met mooie herinneringen en een lach op hun gezicht weer terug naar huis.

 

Flyers aanvragen

Vaak zijn ouderen niet op de hoogte van de vakantiemogelijkheden die er voor hen zijn. We willen deze vakanties daarom bij zoveel mogelijk ouderen en mantelzorgers onder de aandacht brengen. Wilt u ons daarbij helpen? U kunt kosteloos een setje met flyers aanvragen via info@allegoedsvakanties.nl. Op www.allegoedsvakanties.nl vindt u het complete vakantieaanbod en de pdf van de brochure.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met het kantoor van Stichting Allegoeds, per mail via info@allegoedsvakanties.nl of telefonisch via (0318) 48 51 83.