Zorgverhuizer Mondial Movers zorgt voor veilige werkomgeving volgens RIVM-richtlijn
Geplaatst op 21 april 2020

Zorgverhuizer Mondial Movers zorgt voor veilige werkomgeving volgens RIVM-richtlijn


Momenteel werkt een groot deel van het kantoorpersoneel vanuit huis. Thuis is er echter vaak, in tegenstelling tot op kantoor, geen ergonomisch gezonde werkplek en is het improviseren met de middelen die er zijn. Mondial Movers ziet het belang in van een gezonde werkplek en kan daarom voor uw medewerkers de werkplek van kantoor naar huis verplaatsen.


Gezonde thuiswerkplek

Mondial Movers is een service gerichte organisatie en denkt graag met uw zorgorganisatie en uw medewerkers mee over een oplossing op maat. Wij bieden verschillende opties aan, variërend van het verhuizen van de volledige werkplek van het kantoor naar privé-adres, tot het leveren van een (circulair) gehuurde werkplek op het privé-adres.
 

Nieuwe indeling werkruimte

Het is niet voor iedere zorginstelling mogelijk om haar kantoorpersoneel vanuit huis te laten werken. Bovendien zullen organisaties zich alvast voor moeten gaan bereiden op de anderhalvemeter samenleving. Hoe ga je hiermee om? De projectmanagers van Mondial Movers kunnen u hierbij ondersteunen. Zo kunnen wij voor u nieuwe indelingstekeningen maken voor uw organisatie, waarbij de richtlijn van het RIVM voor de 1,5 meter afstand gewaarborgd wordt.

Meer informatie is verkrijgbaar via 078 699 0333 of info@mondial-movers.nl