Food Connect


Food Connect biedt een maaltijdservice voor thuiszorg-, welzijns-, tafeltje-dek-je-organisaties en kleinschalige wonen onder het huismerk ‘Uw Maaltijd’.

Onder het huismerk ‘Uw Maaltijd’ bezorgt Food Connect de maaltijden, op uw locatie of op het particuliere huisadres van uw extramurale klanten. Ter herkenbaarheid kan tevens de naam van uw instelling komen te staan op de menukaart, op de maaltijd en op de nota. Alles om de identiteit van uw organisatie te blijven behouden en te benadrukken. De maaltijdservice is ideaal wanneer uw klant geen tijd heeft om in de keuken te staan of niet in staat is om zelf te koken. Lekker en gezond voor jong en oud. De afnemers bestaan onder andere uit thuiszorg-, welzijns-, tafeltje-dek-je-organisaties en kleinschalig wonen. Food Connect kan tevens de maaltijdservice “ontzorgen en ondersteunen” binnen instellingen, zoals voedingsadministratie, klantenservice, bezorging en facturatie. Uw organisatie kiest uw eigen maatwerk!


Regeling

Stichting Lucrum heeft met Food Connect een aantrekkelijke bonusregeling getroffen. Log in op de portal om de regeling in te zien. Wilt u weten wat Food Connect nog meer kan bieden op het gebied van extramurale maaltijden, neem contact op via info@lucrum.nl.