Zorg Zaken Groep


Zorg Zaken Groep is een gespecialiseerd juridisch adviesbureau voor aanbieders van zorg en heeft ruime ervaring in de zorg.

Zorg Zaken Groep staat zorgaanbieders bij op de juridische terreinen waar zij mee te maken hebben. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, samenwerking, financieringswetgeving, patiëntenrechten en governance.


Zorg Zaken Groep is opgericht omdat in toenemende mate zorgaanbieders behoefte hebben aan een juridisch deskundige partner die specialist is in de complexe wet- en regelgeving in de zorg en het functioneren van de zorg van binnenuit kent.


De tarieven van Zorg Zaken Groep zijn reëel, veelal de helft van het tarief van de advocaat. Daarnaast brengt Zorg Zaken Groep geen bureaukosten in rekening. Deskundig, komende uit de zorg en betaalbaar, daar mogen klanten Zorg Zaken Groep op aanspreken.


Regeling

Lucrum heeft met Zorg Zaken Groep een samenwerkingsovereenkomst gesloten met aantrekkelijke prijzen en bonus. Wilt u profiteren van de condities in de overeenkomst neem dan contact op via info@lucrum.nl.